Ви коли-небудь чули про їстівний посуд? Яскравим прикладом може бути суп у їстівному стакані. А як щодо салату в сирній піалі? Ще один незвичний спосіб використання Парміджано (або іншого твердого сиру, наприклад, сиру Грана Падано).

Рецепт салатів писати не буду. Це може бути будь-який на ваш вибір. А ось рецептом сирної піали поспішаю поділитись:

  1. На розігріту пательню кладемо пергамент, висипаємо дрібно натертий сир. Можна додати трішки гарбузового насіння.
  2. Коли сир розтопиться, обережно знімаємо його з пательні разом з пергаментом. Важливо, щоб після розтоплення утворилась форма кола.
  3. Кладемо пергамент сиром вниз на перевернуту піалу, щоб він застиг і повторив її форму. Ви можете використовувати посуд будь-якої форми, яка вам до вподоби.

Сирна піала готова. Хрумтіть із задоволенням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *