Акція
в наявностіКод товара: 461

Продукт розсольний 55%, ТМ Паризька Бурьонка, 200г

Свіжий сир, який зберігається у розсолі.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: відсутня.
Текстура сирного тіста: волога, м’яка та ніжна.
Аромат: молочний, свіжий трав’яний.
Смак: щільний, помірно-солоний з легкою освіжаючою кислинкою.

Logo
Франція
Logo
Сири
Logo
Коров'яче

27.96 грн

Порівняйте
Доставка
Доставка здійснюється за допомогою власної служби «Фреш Логістика» з дотриманням всіх температурних режимів і цілісності кожного замовлення.
Оплата
  • -Готівковий розрахунок при отримані замовлення.
  • - Оплата на карту Приватбанку.
  • - Доставка здійснюється після 100% передплати.

Опис

Паризька Корівка французький свіжий і м’який сир, який зберігається в розсолі, що виготовляється зі злегка знежиреного коров’ячого молока.

Як виготовляється продукт розсолу Паризька Корівка?

Сир по типу фета Паризька Корівка виготовляють зі свіжого коров’ячого молока, яке поступово нагрівають до 35⁰С і в процесі додають спеціальну молочнокислу сироватку й сичужний фермент.

Далі готову сирну масу залишають настоюватися, після чого перекладають у спеціальні прямокутні контейнери, щоб отримати потрібну форму, а потім розміщують у жерстяних банках для засолювання.

Особливості смаку й запаху

Продукт розсолу має характерний яскраво виражений молочний аромат з легкими трав’яними нотками. Текстура сирного тіста відрізняється вологістю, м’якістю й ніжністю, має приємний кремовий відтінок.

Що стосується смакових якостей, то Паризька Корівка має насичений солонуватий смак з приємною помірною кислинкою. Скоринка повністю відсутня, оскільки сирний делікатес зберігається в спеціальному розсолі.

З якими продуктами поєднується сир Паризька Корівка?

Сир по типу фети Паризька Корівка незамінний інгредієнт традиційного грецького салату (Horiatiki).

Завдяки пухкій і ніжній консистенції самого сирного тіста, сир по типу фети Французька Корівка легко розламати руками на невеликі скибочки або нарізати тонкими шматочками, тому її можна використовувати як окремий компонент вишуканої сирної тарілки.

Однорідний кремовий або білий відтінок цього сирного делікатесу стане відмінним доповненням до свіжих салатів і легких вершкових соусів. Приємний молочний смак і легка кислинка відмінно поєднуються з пастою, ризото, ранковими млинцями або тостами.

Продукт розсолу Французька Корівка вважається натуральним продуктом, але не підходить для приготування дієтичних страв через достатньо високий відсоток жирності (55%).

Характеристика

Вага 200 г
Країна

Франція

Тип молока

Коров'яче

Ситуація споживання

Приготування страв

Brand

La Vache de Paris

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Продукт розсольний 55%, ТМ Паризька Бурьонка, 200г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про сир Фета

Знайомство з сиром Фета. >>

Поєднання з сиром Фета

Чудово поєднується з кавою, а саме з еспресо.

  • Джеми: яблучний з корицею.
  • Спеції: сухі трави, перець.
  • Сухофрукти: курага, чорнослив.
  • Фрукти та ягоди: малина, аґрус.
  • Овочі та зелень: оливки, різні види салатів, солодкий перець тощо.
  • Алкоголь: білі сухі вина (Pinot Grigio).
  • Напої: виноградний сік.

Рецепти з сиром Фета

Рецепти Оксани Чернової: Сніданок з сиром Фета . >>

Вам також може сподобатися…