CategoriesPro Сир

Грант 3500 євро на оновлення сироварні від Parmigiano Reggiano

Під час візиту команди ProCheese в Італію концерн Nazionale del Parmigiano Reggiano висловив бажання підтримати фінансово відновлення української сирної галузі.…

CategoriesPro Сир

Міцні кістки, гарна пам’ять та чиста шкіра: як вживання сиру покращує здоров’я дітей та дорослих

Чи знали ви, що сир містить понад 10 основних поживних речовин та вітамінів, важливих для росту дітей, підтримки нервової та…

CategoriesPro Сир

Від продавця сиру до чизмонгера — поради експерта

Справжні сиромани, сиролюби, професіонали та знавці своєї справи давно вийшли за межі механізму «купи-продай-зароби». Експерти сирної справи натомість: Тож чи можливо за допомогою трьох…

CategoriesPro Сир

ProCheese Store тепер у Telegram

Telegram-канал ProCheese Store чекає на вас!  Ми створили його, щоб зробити нашу комунікацію з вами ще приємніше та простіше. На…

CategoriesPro Сир

Сирний пейринг: з чим та як поєднувати сири для гастрономічного задоволення

Поєднання сирів з іншими продуктами — мистецтво, опанування якого потребує часу. Але результат — задоволення від смаку, текстури, ароматів —…

CategoriesPro Сир

Як не псувати сир та сирну вітрину?

Асортимент в більшості магазинів змінився: в когось просто зменшився, в когось стало більше сирів одного виробника, а в інших —…

CategoriesPro Сир

Випробування війною: 5 історій українських сироварів

Жодна економічна криза не настільки складна, як війна. Ілюзія стабільного життя руйнується вщент від вибухів ракет і пострілів артилерійських снарядів.…

CategoriesPro Сир

Сирний ринок під час війни: Оксана Чернова в міжнародних ЗМІ

Як український бізнес, ми вважаємо за необхідне бути почутими за кордоном. І нам це вдається. Сирна експертка ProCheese Оксана Чернова…

CategoriesPro Сир

Нотатки Оксани Чернової: про вино Москато д’Асті

CategoriesPro Сир

6 варіантів використання сиру Парміджано Реджано: смачні ідеї на кожен день

Оксана Чернова —  гастромандрівниця та тренерка сирної академії — пропонує пізнати свої смаки та себе через експерименти з сиром. Цього…