Яка осінь без страв з гарбуза?
Проте ми пропонуємо розбавити м’якість та солодкість його смаку солоновато-карамельними нотами гостя з Італії – Парміджано Реджано! Ваші гості будуть здивовані цією стравою та точно запитають рецепт, щоб і собі приготувати в жовтневий день. Отже, беріть рецепт у нотатки!
ПАСТА З ГРИБАМИ В ГАРБУЗІ
Інгредієнти:
- маленький гарбуз;
- сир Парміджано Реджано 32% ТМ Занетті – 30 г;
- спагеті – 125 г;
- вершкове масло – 5 г;
- часник – 3 зубчики;
- соняшникова олія – 1 столова ложка;
- печериці – 100 г;
- біле сухе вино – 50 мл;
- сіль та перець за смаком.
Приготування:
1. “Кришечку” гарбуза зріжте та дістаньте м’якоть. Натріть його всередині вершковим маслом та покладіть розчавлені ножем зубчики часнику. Запікайте гарбуз в духовці 10 хв при температурі 180 градусів.
2. Відваріть спагеті.
3. Розігрійте олію на сковорідці і обсмажте розчавлений зубчик часнику. Додайте нарізані гриби і обсмажте до золотистої скоринки. Влийте біле сухе і дайте йому упаритися.
4. На сковорідку з грибами додайте відварені спагеті і перемішайте. Зі стінок готового гарбуза зніміть кілька ложок м’якоті. В нього викладіть спагеті з грибами і посипте зверху тертим Парміджано Реджано. Смакуйте і скажіть світу CHEESE!
В рецепті використовували:
-
Сир Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, тертий, 100г126.60 грн – 140.64 грн
-
Сир Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, 200гТовар зі знижкою249.36 грн