Яка осінь без страв з гарбуза?

Проте ми пропонуємо розбавити м’якість та солодкість його смаку солоновато-карамельними нотами гостя з Італії – Парміджано Реджано! Ваші гості будуть здивовані цією стравою та точно запитають рецепт, щоб і собі приготувати в жовтневий день. Отже, беріть рецепт у нотатки!

ПАСТА З ГРИБАМИ В ГАРБУЗІ

Інгредієнти:

  • маленький гарбуз;
  • сир Парміджано Реджано 32% ТМ Занетті – 30 г;
  • спагеті – 125 г;
  • вершкове масло – 5 г;
  • часник – 3 зубчики;
  • соняшникова олія – 1 столова ложка;
  • печериці – 100 г;
  • біле сухе вино – 50 мл;
  • сіль та перець за смаком.

Приготування:

1. “Кришечку” гарбуза зріжте та дістаньте м’якоть. Натріть його всередині вершковим маслом та покладіть розчавлені ножем зубчики часнику. Запікайте гарбуз в духовці 10 хв при температурі 180 градусів.

2. Відваріть спагеті.

3. Розігрійте олію на сковорідці і обсмажте розчавлений зубчик часнику. Додайте нарізані гриби і обсмажте до золотистої скоринки. Влийте біле сухе і дайте йому упаритися.

4. На сковорідку з грибами додайте відварені спагеті і перемішайте. Зі стінок готового гарбуза зніміть кілька ложок м’якоті. В нього викладіть спагеті з грибами і посипте зверху тертим Парміджано Реджано. Смакуйте і скажіть світу CHEESE!

В рецепті використовували:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *