Робити прості страви вибухово-смачними можна, коли в запасі є декілька крутих улюблених сирів. Важливо знайти ті “свої”, що викликатимуть у вас приємне примруження очей від задоволення.
У нас — омлет з французьким блакитним сиром Фурм д амбер. Такий вишуканий сніданок готується супер-просто, а смакує особливо.
ІНГРЕДІЄНТИ
на одну персону
- яйця курячі …………………………………………………..…………… 3 шт.
- вершки або молока …………………………………..…………………… 2-3 ст.л.
- олія ………………………………………………………………………………… для смаження
- сіль, перець …………………………………………………………………… за смаком
- блакитний сир Fourme d`Ambert ………………………………….. 50 г.
- шинка …………………………………………………………………………… 50 г.
ПРИГОТУВАННЯ
20 хвилин
В рецепті використовували:

Сир Фурм Д’ Амбер 50%, TM Ентремонт, 150г
М’який сир із блакитною пліснявою.
Молоко: коров’яче пастеризоване.
Скоринка: тонка, суха, сірувато-червоного кольору.
Текстура сирного тіста: м’яка, волога з прожилками блакитної плісняви по всьому тісту.
Аромат: злегка гострий з нотками вологого льоху та благородної плісняви.
Смак: яскравий з легкою гірчинкою, відтіняється вершковим післясмаком. Французи називають цей сир дамою з м’яким серцем через його ніжність.