Нотатки Оксани Чернової: Моосбахер
Сир — дуже універсальний продукт, його можна поєднувати, як із солодкими, так і із солоними акомпанементами. Тут уже Моосбахер — не виняток із правил, тому для вас підготувала 2 варіанта.
Моосбахер має солодкуватий смак пряженого молока, який чудово доповнюється фруктами. Червоний виноград🍇 та яблуко🍏 стануть чудовими союзниками цього сиру. Також можете спробувати його в поєднанні зі сливою чи грушею.
Якщо ж ви більше полюбляєте овочі, тоді солодкості Моосбахеру можна протиставити міцність цибулі🧅 й пікантну солоність маринованих огірочків🥒. Томати🍅 також гармонійно доповнять смак сиру, причому можна взяти, як мариновані, так і свіжі. Ну і фінальною крапкою в цій композиції стане пиво🍻. Найкраще обирати світлі сорти пива, та німецький Dunkel також буде неперевершеним доповненням!
А якому варіанту надасте перевагу ви?