Завдяки м’якому та водночас соленому смаку, темпераментні італійці обожнюють додавати Горгонзолу у пасти, різотто, їсти з фруктами, овочами та горіхами. ⠀ Ми цінуємо усе традиційне, але добре знаємо, що нові інтерпретації – це як їсти морозиво взимку. Незвично, але неможливо відмовитись.Тому сьогодні новий погляд на ГОРГОНЗОЛУ З КРЕВЕТКАМИ!

Інгредієнти:

  • сир Горгонзола Балларіні ТМ Занетті – 50 г;
  • королівські креветки – 400 г;
  • вершкове масло – 20 г;
  • багет французький;
  • вершки 33% – 2 столові ложки;
  • вино Chardonnay – 2 столові ложки;
  • тим’ян за смаком;
  • мелений білий перець та сіль за смаком.

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку та додайте вершкове масло. Обсмажте на ньому очищені креветки, додайте нарізаний часник, посоліть та поперчіть за смаком.
  2. Влийте на сковорідку Chardonnay, а коли воно випарується – вершки. Як тільки вершки почнуть густіти, додайте шматочки сиру. Коли сир розплавиться, посипте креветки тим’яном і перекладіть страву в глибоку тарілку.
  3. Розріжте третину багета на довгі четвертинки і обсмажте їх. Подавайте разом з креветками. ⠀

Смакуйте #Рецепт_ProCheese, відкривайте світ через сир та діліться враженнями у коментарях!

В рецепті використовували:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *