Спільнота ProCheese радить спробувати смачний сирний суп з перепелиними яйцями та нутом. Основним інгредієнтом буде швейцарський ароматний сир Грюєр.
Що може асоціюватись з відчуттям ситості та тепла взимку, як не суп? Прості страви ми на ProCheese готуємо рідко, а якщо і готуємо — вони завжди чимось особливі. Цей суп буде вишуканим, і легко стане прикрасою до якогось особливого приводу. Основний інгредієнт — швейцарський сир Грюєр, про який ми вже писали раніше. Приступаємо негайно до приготування!

ІНГРЕДІЄНТИ
на дві персони
- сиру Грюєр…………………………………………………………………………. 100 г
- молока ………………………………………………………………………………. 150 г
- овочевого бульйону ……………..………………………………………..…. 350 г
- перепелиних яєць ……………………………………………………………. 12 шт
- сирої ріпи …………………………………………………………………………. 150 г
- пластівців мигдалю ……………………………………………….…………. 50 г
ПРИГОТУВАННЯ
50 хвилин
- Основа
Сир нарізаємо тоненькими шматочками або натираємо на терці. На водяній бані розтоплюємо сир, молоко та бульйон, помішуючи усе вінчиком та роблячи однорідну гладку текстуру.
- Яйця-пашот
Як тільки вода закипить, створіть вир ложкою або вінчиком, вбийте яйце всередину. Залиште його готуватися так, щоб білок згорнувся, а жовток всередині залишився напіврідким. Використовуйте ківш, щоб витягти яйця-пашот з води не пошкодивши. Відкладіть їх в тепле місце.
- Ріпа
Почистіть ріпу та промийте, а потім варіть протягом 3 хвилин. На сильному вогні обсмажте ії з додаванням невеликої кількості олії, солі та перцю. Відкладіть.
- Нут
Попередньо відваріть нут та дайте йому підсохнути. Після підсмажте з розмарином на оливковій олії та дайте підрум’янитися до світло-коричневого кольору. Використовуйте кришку, щоб уникнути розбризкування.
- Мигдаль
Обсмажте мигдалеві пластівці на середньому вогні до золотистого кольору.
ЯК ПОДАВАТИ
У тарілку викласти нут з розмарином, полити сирною масою та додати ріпу. Викласти яйця-пашот та полити трохи оливковою олією. Прикрасити усе смаженими пластівцями мигдалю та чорним перцем. І от маємо вишуканий густий суп зі швейцарським сиром.
-
Сир Грюйєр AOP 51%, ТМ Міфрома, 6 міс.витр., 1/4 гол., фасований 400-500 гТовар зі знижкою1,201.02 грн