Обіцяємо, що цей рецепт закуски-десерту стане вашим фейворіт назавжди! А всього лиш треба три інгредієнти, щоб отримати такий смаколик.
- Один – тарталетки з пісочного тіста.
- Два – джем із журавлини.
- Три – блакитний чеський сир Zlata Niva.
Інгредієнти з’єднати та запікати до розплавлення сиру.
Солодко-солоне поєднання полонить вас з першого разу!
ПРИГОТУВАННЯ
20 хвилин
ПОРАДА: Часто буває, коли дивишся рецепт, а зазначеного серед інгредієнтів сиру знайти не вдається? Його можна замінити. Якщо виникає необхідність при приготуванні страви замінити один сорт сиру на інший, треба звернути увагу, щоб їх жирність приблизно співпадала. Тоді результат вас не розчарує.
Смачного вам!
В рецепті використовували:

Сир Злата Ніва 60%, ТМ Мадета, 110г
Сир з блакитною пліснявою.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: відсутня.
Текстура сирного тіста: помірно волога, щільна та пружня, з зеленувато-синіми прожилками плісняви, що розподілені по всьому сирному тісту.
Аромат: дещо кислуватий, з тваринними нотками (виражений аромат коров’ячого молока) та ароматом вологої трави.
Смак: щільний, солоний, гостро-пікантний за рахунок більшої кількості вершків (тобто жиру).