Сендвіч із Моцареллою може бути повноцінним обідом або звичайним перекусом, коли часу на приготування складних страв немає. Для того, аби він був по-справжньому літнім та смачним, потрібні найсвіжіші продукти, зовсім трохи вільного часу та Моцарелла ді Буфала. Знадобиться ще й гриль, але якщо його немає, можна підсмажити сендвіч на сухій пательні.
ІНГРЕДІЄНТИ
на дві персони
Для приготування сендвіча знадобиться п’ять складових:

ПРИГОТУВАННЯ
15 хвилин
-
Чіабату розрізаємо навпіл, а потім ще раз навпіл кожну половину вздовж.
-
Тепер потрібно тоненько намастити нижню частину майбутнього сендвіча соусом песто, а далі викласти на нього нарізані кружальцями помідори.
-
Кульки Моцарели також наріжемо тоненькими кружечками та розкладемо на помідори.
-
Тепер можна викласти листя базиліку.
-
Останній шар – друга половина чіабати.
-
Викласти сендвіч у гриль та притиснути кришкою, або ж викласти на пательню. У грилі наш сендвіч одразу смажитиметься з обох боків, а на пательні потрібно буде перевернути його. Смачного!
Такий незвичайний бутерброд легко зробити у домашніх умовах, на офісній кухні або будь-де. Його свіжий смак чудово доповнюється домашнім лимонадом, соком, кавою або безалкогольним коктейлем. Спробуйте, це насправді дуже смачно!