Сендвіч із Моцареллою може бути повноцінним обідом або звичайним перекусом, коли часу на приготування складних страв немає. Для того, аби він був по-справжньому літнім та смачним, потрібні найсвіжіші продукти, зовсім трохи вільного часу та Моцарелла ді Буфала. Знадобиться ще й гриль, але якщо його немає, можна підсмажити сендвіч на сухій пательні.

ІНГРЕДІЄНТИ

на дві персони

Для приготування сендвіча знадобиться п’ять складових:

ПРИГОТУВАННЯ

15 хвилин

  1. Чіабату розрізаємо навпіл, а потім ще раз навпіл кожну половину вздовж.

  2. Тепер потрібно тоненько намастити нижню частину майбутнього сендвіча соусом песто, а далі викласти на нього нарізані кружальцями помідори.

  3. Кульки Моцарели також наріжемо тоненькими кружечками та розкладемо на помідори.

  4. Тепер можна викласти листя базиліку.

  5. Останній шар – друга половина чіабати.

  6. Викласти сендвіч у гриль та притиснути кришкою, або ж викласти на пательню. У грилі наш сендвіч одразу смажитиметься з обох боків, а на пательні потрібно буде перевернути його. Смачного!

Такий незвичайний бутерброд легко зробити у домашніх умовах, на офісній кухні або будь-де. Його свіжий смак чудово доповнюється домашнім лимонадом, соком, кавою або безалкогольним коктейлем. Спробуйте, це насправді дуже смачно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *