Рецепт

Гарбузові ньокі з Грана Падано й шавлією

Легкий у приготуванні та надзвичайно корисний салат зі шпинату з козячим сиром та горіхами – must have цього літа.
Приготування напрочуд легке, займає 5 хвилин, а смак страви запам'ятається надовго. Поєднання хрусткої зелені зі свіжим сиром робить цю страву бажаною для всіх.

ІНГРЕДІЄНТИ
на дві персони
Для салату:
листя шпинату шпинату
200 г.
волоські горіхи
40 г. (4-5 горіхів)
ягоди чорниці для декору
на вкус
Для соусу:
білий винний оцет
1 ст.л.
дижонская гірчиця
1 ст.л.
мед
2 ст.л.
мелений чорний чи білий
перець
1 ч.л.
сіль
1/4 ч. л.
оливкова олія
3 ст. л.
Салат підійде для обіду, вечері та навіть сніданку!
Салат підійде для обіду, вечері та навіть сніданку!
ПРИГОТУВАННЯ
5 хвилин
1
Промити листя шпинату, викласти у тарілку чи салатник. Покласти на пательню волоські горіхи та швидко обсмажити.
ПОРАДА: для приготування салату з листя шпинату краще використовувати спеціальну сушарку – так зелень буде сухою та хрусткою.
2
Зробити заправку: налити у чашку оливкову олію, додати всі інгредієнти та ретельно змішати.
3
На шпинат викласти підсмажені волоські горіхи, ягоди чорниці. Додати козячий сир (нарізати чи подрібнити руками на грудки).
ProCheese бажає вам смачних творчих експериментів!

АВТОР
ОКСАНА ЧЕРНОВА
Лектор академії, сирний експерт, ідейний надихач спільноти ProCheese
Похожие статьи
Хочете бути в курсі нових подій?
Підпишіться на нас у соцмережах!