Безплатний курс для продавців сиру
Як працювати з сирами з блакитною пліснявою та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку
Після реєстрації ви станете частиною спільноти ProCheese у чаті курсу, де отримуватимете відповіді на свої запитання, ексклюзивні пропозиції, інформацію про роботу із сирами та як зацікавлювати клієнтів продуктом
На програмі ви
Дізнаєтесь про перспективи розвитку сирного професіонала
Якими компетенціями потрібно володіти та які можливості існують в Україні та світі.
Підвищите компетенцію в роботі із сирами з блакитною пліснявою
Зрозумієте особливості цієї категорії сирів, навчитесь правильно за ними доглядати та презентувати покупцям.
Навчитеся ефективно працювати з сирним простором
Зрозумієте, на яких помилках ви втрачаєте гроші та які зміни потрібно впровадити вже зараз для збільшення прибутковості сирного простору.
Навчатиметесь безкоштовно та в зручному форматі
Не у всіх є можливість підвищувати кваліфікацію за кордоном чи запрошувати до себе експертів. Ця програма робить знання доступними: навчання безоплатне та відбувається повністю онлайн.
Отримаєте доступ до спільноти сирних професіоналів
Там ви зможете радитись та допомагати один одному, ділитись корисною інформацією та першими отримувати анонси освітніх можливостей.
Для кого ця програма?
- Для чизмонгерів
- Для сирних сомельє
- Для тих, хто управляє сирними відділами
- Для власників або директорів невеликих сирних крамничок
Спікери:
Оксана Чернова
- 2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE, базовий курс французької кухні
- 2013 – INSTITUTE ICIF, Italian culinary institute for Foreigners
- 2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
- 2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
- 2018 – фундаментальний курс «Сирний експерт та аффінаж сирів» у французькій Академії Mons
- 2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу «Сирознавець» від французької Академії
Петер Трумпфгеллер
Керівний директор компанії Бергадер, керівник відділу якості, відповідальний за інновації та R&D (дослідження та розробки)
- має диплом інженера за спеціальністю «Технологія харчової промисловості»
- займається 25 років напрямом розробки продуктів й інновацій та 15 років напрямом якості
- із технологіями сирів працює 5 років
Улюблені сири Пітера — Alta Badia з південного Тіролю та сиру Stilton Blue Cheese довшого дозрівання. А також він обожнює активний відпочинок в горах зі своєю родиною.
Програма вебінарів
Вебінар 1. Хто такий чизмонгер?
1,5 год
-
- історія виникнення професії;
- якими знаннями та навичками має володіти справжній професіонал: чизмонгер або сирний сомельє;
- світовий досвід у розвитку професії чизмонгера, і чому Україна може навчитися;
- конкурси для чизмонгерів в Україні та світі;
- можливості розвитку для сирних професіоналів в Україні.
Вебінар 2. Робота із сирами з блакитною пліснявою
1 год 50 хв
- особливості виробництва та дозрівання сирів із блакитною пліснявою;
- оцінка якості: що є нормою, а що — дефектами;
- правильне зберігання цієї категорії сирів для зменшення списань;
- нарізання та пакування сирів з блакитною пліснявою;
- підбір акомпанементів для сирів з блакитною пліснявою та дегустація трьох сирів: Міні Брі, Bavaria Blu, Bergader Edelpilz
Спікер: Петер Трумпфгеллер (англійською з синхронним перекладом українською)
Вебінар 3. Ефективна робота з сирним простором
-
- як організація вашого сирного простору впливає на його прибутковість;
- шлях споживача в магазині;
- як уникнути поширених помилок, через які ви втрачаєте гроші;
- розбір українських та закордонних сирних вітрин;
- маленькі зміни в сирному просторі, які допоможуть продавати дорожчі сири;
- трішки натхнення, щоб допомогти вам виділятися з-поміж конкурентів;
- чизкастомайзинг та його результати.
ЯК УСЕ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ?
1
2
3
4
5
6
7
8
Про ProCheese Академію
Перша в Україні сирна Академія, що готує сертифікованих сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє. Уже 3 роки Академія проводить навчання онлайн та офлайн для тих, хто бажає здобути сирну професію або поглибити свої знання.
Окрім того, заклад створює заходи для любителів сиру та консультує бізнеси.
Про Bergader
Bergader розпочав свій шлях 1902 року, коли засновник Базіл Вейкслер заклав перший камінь у фундамент приватної сироварні. Відтоді компанія виробляє фірмові сири, такі як Баварія Блю, Боніфац, Бергадер Еделпілц із найкращого баварського молока.
Bergader – це про створення неповторних моментів та вишуканий смак, який неможливо описати відразу. Як схід сонця, як ковток ранішньої кави, як різдвяний настрій – НЕдрібниці, які роблять нас трішки щасливішими.
Зареєструватися на програму
FAQ
Навчання проходитиме українською мовою. Петер Трумпфгеллер викладатиме англійською мовою. Ми надаємо синхронний переклад на українську мову, проте ви можете слухати і в оригіналі.
Так, ми надаємо записи всіх вебінарів. Проте найкраще брати участь онлайн, тому що так ви залишаєтесь в груповій динаміці та маєте можливість поставити питання спікерам.
Так, буде наданий електронний сертифікат. Для його отримання потрібно взяти участь у всіх трьох вебінарах (або подивитись в записі) та успішно скласти тестування.