Безплатний курс для продавців сиру

Як працювати з сирами з блакитною пліснявою та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку

Після реєстрації ви станете частиною спільноти ProCheese у чаті курсу, де отримуватимете відповіді на свої запитання, ексклюзивні пропозиції, інформацію про роботу із сирами та як зацікавлювати клієнтів продуктом

logo_academy
Ardis_Group_Main_Logo_Fullcolor_Dark_Grey_RGB
bergader_logo

На програмі ви

Дізнаєтесь про перспективи розвитку сирного професіонала

Якими компетенціями потрібно володіти та які можливості існують в Україні та світі.

Підвищите компетенцію в роботі із сирами з блакитною пліснявою

Зрозумієте особливості цієї категорії сирів, навчитесь правильно за ними доглядати та презентувати покупцям.

Навчитеся ефективно працювати з сирним простором

Зрозумієте, на яких помилках ви втрачаєте гроші та які зміни потрібно впровадити вже зараз для збільшення прибутковості сирного простору.

Навчатиметесь безкоштовно та в зручному форматі

Не у всіх є можливість підвищувати кваліфікацію за кордоном чи запрошувати до себе експертів. Ця програма робить знання доступними: навчання безоплатне та відбувається повністю онлайн.

Отримаєте доступ до спільноти сирних професіоналів

Там ви зможете радитись та допомагати один одному, ділитись корисною інформацією та першими отримувати анонси освітніх можливостей.

Для кого ця програма?

  • Для чизмонгерів
  • Для сирних сомельє
  • Для тих, хто управляє сирними відділами
  • Для власників або директорів невеликих сирних крамничок

Спікери:

Оксана Чернова

Суддя міжнародного конкурсу World Cheese Awards від України, тренерка в ProCheese Academy, дослідниця сирної культури з 10+ років досвіду
  • 2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE, базовий курс французької кухні
  • 2013 – INSTITUTE ICIF, Italian culinary institute for Foreigners
  • 2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
  • 2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
  • 2018 – фундаментальний курс «Сирний експерт та аффінаж сирів» у французькій Академії Mons
  • 2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу «Сирознавець» від французької Академії

Петер Трумпфгеллер

Керівний директор компанії Бергадер, керівник відділу якості, відповідальний за інновації та R&D (дослідження та розробки)

  •  має диплом інженера за спеціальністю «Технологія харчової промисловості»
  • займається 25 років напрямом розробки продуктів й інновацій та 15 років напрямом якості
  • із технологіями сирів працює 5 років

Улюблені сири Пітера — Alta Badia з південного Тіролю та сиру Stilton Blue Cheese довшого дозрівання. А також він обожнює активний відпочинок в горах зі своєю родиною.

Програма вебінарів

Вебінар 1. Хто такий чизмонгер?

1,5 год

    • історія виникнення професії;
    • якими знаннями та навичками має володіти справжній професіонал: чизмонгер або сирний сомельє;  
    • світовий досвід у розвитку професії чизмонгера, і чому Україна може навчитися; 
    • конкурси для чизмонгерів в Україні та світі;
    • можливості розвитку для сирних професіоналів в Україні.
Спікерка: Оксана Чернова

Вебінар 2. Робота із сирами з блакитною пліснявою

1 год 50 хв

    • особливості виробництва та дозрівання сирів із блакитною пліснявою;
    • оцінка якості: що є нормою, а що — дефектами;
    • правильне зберігання цієї категорії сирів для зменшення списань;
    • нарізання та пакування сирів з блакитною пліснявою;
    • підбір акомпанементів для сирів з блакитною пліснявою та дегустація трьох сирів: Міні Брі, Bavaria Blu, Bergader Edelpilz

Спікер: Петер Трумпфгеллер (англійською з синхронним перекладом українською)

Вебінар 3. Ефективна робота з сирним простором

2 год 30 хв
    • як організація вашого сирного простору впливає на його прибутковість;
    • шлях споживача в магазині;
    • як уникнути поширених помилок, через які ви втрачаєте гроші;
    • розбір українських та закордонних сирних вітрин;
    • маленькі зміни в сирному просторі, які допоможуть продавати дорожчі сири;
    • трішки натхнення, щоб допомогти вам виділятися з-поміж конкурентів;
    • чизкастомайзинг та його результати.
Спікер: Оксана Чернова  

ЯК УСЕ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ?

1

Ви реєструєтесь у формі на цій сторінці

2

Наш менеджер відкриває вам доступ до цієї програми в записі

3

Бонусом ви отримуєте доступ до вебінару по трендах в сирній галузі на 2023 рік

4

Ви стаєте учасником професійної спільноти, де завжди можете отримати підтримку та допомогу колег по галузі

5

Проходите вебінари в записі в зручному для вас темпі

6

Після другого та третього вебінарів на вас також чекають невеликі тести з пройденого матеріалу

7

Учасники, які набирають 60 та більше відсотків в підсумку трьох тестів, отримають сертифікат про проходження програми

8

Залишаєтесь частиною професійного комʼюніті та побачимося з вами на наступних програмах!

Про ProCheese Академію

Перша в Україні сирна Академія, що готує сертифікованих сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє. Уже 3 роки Академія проводить навчання онлайн та офлайн для тих, хто бажає здобути сирну професію або поглибити свої знання.


Окрім того, заклад створює заходи для любителів сиру та консультує бізнеси.

Про Bergader

Bergader розпочав свій шлях 1902 року, коли засновник Базіл Вейкслер заклав перший камінь у фундамент приватної сироварні. Відтоді компанія виробляє фірмові сири, такі як Баварія Блю, Боніфац, Бергадер Еделпілц із найкращого баварського молока.  

Bergader – це про створення неповторних моментів та вишуканий смак, який неможливо описати відразу. Як схід сонця, як ковток ранішньої кави, як різдвяний настрій – НЕдрібниці, які роблять нас трішки щасливішими.  

Зареєструватися на програму

    Які категорії сирів представлені у вашому магазині? *
    Звідки дізналися про програму? *

    FAQ

    Навчання проходитиме українською мовою. Петер Трумпфгеллер викладатиме англійською мовою. Ми надаємо синхронний переклад на українську мову, проте ви можете слухати і в оригіналі.

    Так, ми надаємо записи всіх вебінарів. Проте найкраще брати участь онлайн, тому що так ви залишаєтесь в груповій динаміці та маєте можливість поставити питання спікерам.

    Так, буде наданий електронний сертифікат. Для його отримання потрібно взяти участь у всіх трьох вебінарах (або подивитись в записі) та успішно скласти тестування.

    Якщо у вас виникли запитання щодо участі в програмі, будь ласка, звертайтеся:

    Катерина Новоселова

    Кошик Закрити

      Всього:0.00 грн