У середу 26 квітня в італійському ресторані Montecchi Capuleti на Печерську пройде дегустація сирів зі спекотної Італії від Оксани Чернової — сирної експертки ProCheese. Здається, кращої антистрес-підготовки до справді теплого весняного періоду годі вигадати.
З нас — хороша компанія, бульбашки Просекко та секрети поєднання сирів з різними напоями та акомпанементами. А з вас — готовність отримати гастро-насолоду та нові унікальні знання.
Окрім дегустації сирів та напоїв ви отримаєте секрети поєднання смаків — основи пейрингу страв. Навчитеся виокремлювати основні нотки сиру, щоб створювати нові смакові відчуття та гастрономічні враження.
В меню вечора:
Welcome-drinks, атмосферна музика та повільні розмови.
Дегустація трьох видів вина та чотирьох видів сиру, доставлених прямо з Італії.
Практика сирного пейрингу з солодкими та солоними доповненнями. З такими знаннями ви зможете самостійно поєднувати будь-які сири з іншими продуктами, щоб було смачніссімо.
Професійний фотограф, що спіймає ваші емоції на камеру, залишивши фото на згадку про цей неймовірний вечір.
Своїми знаннями та секретами пейрингу поділиться Оксана Чернова — сирна експертка спільноти ProCheese, гастромандрівниця, яка продегустувала більше 500 сирів з різних куточків світу; засновниця ProCheese Академії та людина, яка безмежно закохана в сир.
Кому точно варто відвідати дегустацію?
Сироманам, сиролюбам та сирним фанатам.
Тим, хто цінує смак якісного сиру, алкоголю та вдало підібраних гастрономічних поєднань.
Всім, хто хоче спробувати смак справжнього Парміджано Реджано, витриманого 2 роки, та інших оригінальних італійських сирів.
Вартість: 1200 грн;
Тривалість: 19:00-21:00;
Максимальна кількість гостей: 15;
Адреса: вулиця Євгена Коновальця, 36-В (500 метрів від метро Печерська).
Ми цінуємо комфорт гостей. Тож подбали про окрему парковку для вас.
Встигніть придбати квиток, щоб відвідати справжню італійську дегустацію в українській столиці!