
На безкоштовній програмі для сирних професіоналів ви дізнаєтеся, як працювати із сирами з блакитною пліснявою та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку
На безкоштовній програмі для сирних професіоналів ви дізнаєтеся, як працювати із сирами з блакитною пліснявою та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку
12 грудня ми провели благодійний вебінар про сирні тренди від Оксани Чернової, експертки ProCheese та Super Gold судді World Cheese Awards.
Ви можете придбати доступ до запису цього вебінару.
Спільна освітня програма від британської Academy of Cheese та ProCheese Академії за підтримки Швейцарії для українських сироварів.
Дізнайтеся, як вивести технології виробництва сиру на новий рівень від експерта світового масштабу.
Прийом заявок до 7 вересня
З 1 по 4 листопада 2022 року відбудеться глобальний сирний івент, що об’єднує любителів та виробників сиру, баєрів, ритейлерів і фуд коментаторів з більше ніж 40 країн.
Організатори в солідарності з українськими сироварами надали їм можливість безкоштовно стати учасниками конкурсу. Шанс представити свою продукцію на події такого рівня українцям випадає вперше.
Прийом заявок до 15 вересня.