Події

Курс “Теорія професійного сироваріння”

Спільна освітня програма від британської Academy of Cheese та ProCheese Академії за підтримки Швейцарії для українських сироварів.

Дізнайтеся, як вивести технології виробництва сиру на новий рівень від експерта світового масштабу.

Прийом заявок до 7 вересня

Детальніше
Відбір до міжнародного конкурсу World Cheese Awards

З 1 по 4 листопада 2022 року відбудеться глобальний сирний івент, що об’єднує любителів та виробників сиру, баєрів, ритейлерів і фуд коментаторів з більше ніж 40 країн.

Організатори в солідарності з українськими сироварами надали їм можливість безкоштовно стати учасниками конкурсу. Шанс представити свою продукцію на події такого рівня українцям випадає вперше.

Прийом заявок до 15 вересня.

Детальніше
Корзина Закрити

    Всього:0.00 грн