World Cheese Awards 2023

Представте ваш сир міжнародній спільноті та отримайте увагу від ключових експертів світової сирної індустрії

Детальніше
Дегустація all’italiana: сир, вино та антистрес

Майстер-клас з фудпейрингу та дегустація ексклюзивних італійських сирів.

Вартість: 1200 грн;
Тривалість: 19:00-21:00;
Максимальна кількість гостей: 15;
Адреса: вулиця Євгена Коновальця, 36-В (500 метрів від метро Печерська).

Детальніше
Модуль Сирний сомельє

Отримайте базу знань про сири та пейринги до них та впевнено увійдіть у професію сирного сомельє. Навчання відбудеться онлайн у Києві.

Детальніше
Курс “Теорія професійного сироваріння”

Спільна освітня програма від британської Academy of Cheese та ProCheese Академії за підтримки Швейцарії для українських сироварів.

Дізнайтеся, як вивести технології виробництва сиру на новий рівень від експерта світового масштабу.

Прийом заявок до 7 вересня

Детальніше
Відбір до міжнародного конкурсу World Cheese Awards

З 1 по 4 листопада 2022 року відбудеться глобальний сирний івент, що об’єднує любителів та виробників сиру, баєрів, ритейлерів і фуд коментаторів з більше ніж 40 країн.

Організатори в солідарності з українськими сироварами надали їм можливість безкоштовно стати учасниками конкурсу. Шанс представити свою продукцію на події такого рівня українцям випадає вперше.

Прийом заявок до 15 вересня.

Детальніше
Кошик Закрити

    Всього:0.00 грн