Out of StockProduct code: 1365

Сир Хард Чіз 32%, ТМ Занетті, фасований, 1,0-1,4 кг

Ціна вказана за 1 кг.
Звертаємо увагу, що дана позиція вагова.
Вартість буде перерахована після зважування.
Менеджер зв’яжеться для узгодження або ви отримаєте повідомлення з остаточною вартістю.

Твердий витриманий сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: світло-солом’яний.
Текстура сирного тесту: тверда, тендітна, зерниста і хлоп’яниста. Колір рівномірний, світло-солом’яний з жовтуватим відтінком.
Аромат: солонувато-морський, свіжий.
Смак: слабо солоний, молочно-карамельний.

Logo
Італія
Logo
Твердий сир

512.16 грн

Out of stock

Compare
Доставка
Доставляем собственной службой «Фреш Логистика» с соблюдением всех температурных режимов и целостности каждого заказа.
Оплата
  • - Наличными при получении заказа.
  • - Оплата на карту Приватбанка.
  • - Доставка товара осуществляется после 100% предоплаты.

Description

Хард Чіз – твердий сир італійської торгової марки Zanetti, який виготовляють виключно з коров’ячого молока.

Як виробляється сир Хард Чіз?

Для виробництва такого сиру використовують частково знежирене незбиране коров’яче молоко, яке виливають в спеціальні мідні контейнери і поступово нагрівають до 55⁰С. В процесі нагрівання додають спеціальну сироватку і сичужний фермент, а потім отриману сирну масу залишають настоюватися.

Далі отриманий сирний делікатес поміщають в соляний розчин, регулярно перевертаючи, і потім відправляють дозрівати в спеціальні кімнати з дерев’яними полицями протягом 6-36 місяців, після чого його реалізують як ваговий товар.

Особливості смаку і запаху

Твердий сир має насичений, міцний і концентрований смак, який зберігається тривалий час через внутрішню низькій вологості.

Згодом на поверхні сиру з’являються білі кристали (лактат кальцій). Вони мають різкий солонуватий смак і вважаються ознакою добре дозрілого сиру. Чим довше витримують Hard Cheese, тим більше у нього розвивається солонуватий смак і характерний солодкий молочний аромат.

Текстура самого сирного тесту тверда і розсипчаста, а відтінок стають більш темним в процесі тривалого дозрівання.

З якими продуктами поєднується Hard Cheese?

Сир Хард Чіз використовують як самостійний продукт або як основний інгредієнт для приготування вишуканих супів, запіканок, салатів і пікантних соусів.

Великим попитом цей твердий коров’ячий сирний делікатес родом з Італії користується не тільки в домашній кулінарії, але і в межах HoReCa на професійній кухні.

Additional information

Weight 1000 г
country

Італія

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сир Хард Чіз 32%, ТМ Занетті, фасований, 1,0-1,4 кг”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

В основному використовується як інгредієнт в кулінарії (для приготування супів, соусів, паст, салатів, сирних чіпсів, попкорну).
Зазвичай не використовується як елемент сирної тарілки.