Out of StockКод товара: 479

Горгонзола Балларіні 48%, ТМ Занетті, 0,150кг

Сир з блакитною пліснявою.
Молоко:коров’яче.
Скоринка: відсутня, але зовні є щільний шар плісняви, який дещо відрізняється від текстури сирного тіста.
Текстура сирного тіста: кремова, м’яка, солом’яно-білого кольору із зеленувато-блакитними прожилками плісняви.
Аромат: чітко виражений аромат коров’ячого молока з відтінком сирих горіхів і вологого льоху.
Смак: пряно-гострий, що переходить в маслянисто-кремовий відтінок.

Logo
Італія
Logo
Сири
Logo
Коров'яче

127.32 грн

Out of stock

Порівняйте
Доставка
Доставляем собственной службой «Фреш Логистика» с соблюдением всех температурных режимов и целостности каждого заказа.
Оплата
  • - Наличными при получении заказа.
  • - Оплата на карту Приватбанка.
  • - Доставка товара осуществляется после 100% предоплаты.

Description

Сир з блакитною пліснявою.
Молоко:коров’яче.
Скоринка: відсутня, але зовні є щільний шар плісняви, який дещо відрізняється від текстури сирного тіста.
Текстура сирного тіста: кремова, м’яка, солом’яно-білого кольору із зеленувато-блакитними прожилками плісняви.
Аромат: чітко виражений аромат коров’ячого молока з відтінком сирих горіхів і вологого льоху.
Смак: пряно-гострий, що переходить в маслянисто-кремовий відтінок.

Additional information

Weight 150 г
country

Італія

type_milk

Коров'яче

situation_image

Cирна тарілка

Brand

Ballarini

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Горгонзола Балларіні 48%, ТМ Занетті, 0,150кг”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Поєднання з сиром Горгонзола

  • Фрукти та ягоди: груша, слива, айва, лохина.
  • Овочі: картопля, цукіні, томати, свіжі огірки.
  • Мясо: червоне та біле.
  • Ідеально підходить в якості інгредієнта для соуса під м’ясо.
  • Алкоголь: червоні вина Barbaresco, Barolo, Chianti Riserva, десертне вино Vintage Port, білі вина Pinot Bianco Triveneto, Franciacorta, бельгійське пиво.
  • Напої: лимонад із розмарином і огірками, чай з м’ятою.

Рецепти з сиром Горгонзола

Рецепти Оксани Чернової: Італійська закуска аранчіні з сиром Грана Падано. >> 

You may also like…