Description
Сир напівм’який із митою скоринкою.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: помаранчево-теракотова, волога та липка. Має бути глянцевою.
Текстура сирного тіста: волога, зерниста в центрі (при витримці 30 днів), текуча. Більш дозрілий сир має оксамитову м’якоть.
Аромат: сирого м’яса.
Смак: ніжний, вершковий, іноді нагадує смак дитячого плавленого сиру.
Про сир Епуас
У пошуках оригінальних сирів Франції: Епуас. >>
Поєднання з сиром Епуас
Ідеально підходить для намазування на запечені тости.
- Джеми: інжирний, мостарда.
- Горіхи: мікс.
- Хліб.
- Фрукти та ягоди: лохина, виноград, журавлина, запечені яблука, фініки.
- Овочі: картопля.
- Алкоголь: червоні вина (Pinot Noir), бренді (Marc de Bourgogne), віскі, темне пиво.
- Напої: морс, узвар.
Reviews
There are no reviews yet.