День закоханих і сир. Вечеря, що захоплює уяву ще до того, як скуштуєш.

Та щоб все було за планом, сирна експертка Оксана Чернова створила довершене сирне плато. Романтичне та незвичайне:

  • ніжний, як перші побачення, козячий сир Bettine;
  • сирне серце Невшатель, з яким все зрозуміло без слів;
  • Фурм д’Амбер з палким характером, гірчинкою та вершковим післясмаком;
  • овечий сир з трюфелем, особливий, як найдорожчі спогади.

А ще акомпанементи. Обов’язково! Прості, але у поєднанні з сиром – витончені. Додавайте до списку сирних покупок айвовий джем, коктейльну вишню, сушені трави та виноград. І, звичайно, вино, що смакуватиме вам обом.

Коли будете робити спільні фото на пам’ять, не забувайте сказати “cheese”!

В рецепті використовували:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *