Спільнота ProCheese радить спробувати смачний сирний суп з перепелиними яйцями та нутом. Основним інгредієнтом буде швейцарський ароматний сир Грюєр.

Що може асоціюватись з відчуттям ситості та тепла взимку, як не суп? Прості страви ми на ProCheese готуємо рідко, а якщо і готуємо — вони завжди чимось особливі. Цей суп буде вишуканим, і легко стане прикрасою до якогось особливого приводу. Основний інгредієнт — швейцарський сир Грюєр, про який ми вже писали раніше. Приступаємо негайно до приготування!

ІНГРЕДІЄНТИ

на дві персони

  • сиру Грюєр…………………………………………………………………………. 100 г
  • молока ………………………………………………………………………………. 150 г
  • овочевого бульйону ……………..………………………………………..…. 350 г
  • перепелиних яєць ……………………………………………………………. 12 шт
  • сирої ріпи …………………………………………………………………………. 150 г
  • пластівців мигдалю ……………………………………………….…………. 50 г

ПРИГОТУВАННЯ

50 хвилин

  1. Основа

    Сир нарізаємо тоненькими шматочками або натираємо на терці. На водяній бані розтоплюємо сир, молоко та бульйон, помішуючи усе вінчиком та роблячи однорідну гладку текстуру.

  2. Яйця-пашот

    Як тільки вода закипить, створіть вир ложкою або вінчиком, вбийте яйце всередину. Залиште його готуватися так, щоб білок згорнувся, а жовток всередині залишився напіврідким. Використовуйте ківш, щоб витягти яйця-пашот з води не пошкодивши. Відкладіть їх в тепле місце.

  3. Ріпа

    Почистіть ріпу та промийте, а потім варіть протягом 3 хвилин. На сильному вогні обсмажте ії з додаванням невеликої кількості олії, солі та перцю. Відкладіть.

  4. Нут

    Попередньо відваріть нут та дайте йому підсохнути. Після підсмажте з розмарином на оливковій олії та дайте підрум’янитися до світло-коричневого кольору. Використовуйте кришку, щоб уникнути розбризкування.

  5. Мигдаль

    Обсмажте мигдалеві пластівці на середньому вогні до золотистого кольору.

ЯК ПОДАВАТИ

У тарілку викласти нут з розмарином, полити сирною масою та додати ріпу. Викласти яйця-пашот та полити трохи оливковою олією. Прикрасити усе смаженими пластівцями мигдалю та чорним перцем. І от маємо вишуканий густий суп зі швейцарським сиром.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *