WCA finalist cheeses on the cheese plate on the air
On Cheese Lovers’ Day, ProCheese community expert Oksana Chernova and ProCheese Academy junior trainer Oleksandra Sydorenko visited the “Breakfast with…
On Cheese Lovers’ Day, ProCheese community expert Oksana Chernova and ProCheese Academy junior trainer Oleksandra Sydorenko visited the “Breakfast with…
На День любителів сиру експертка спільноти ProCheese Оксана Чернова та молодша тренерка ProCheese Академії Олександра Сидоренко відвідали ефір «Сніданок з…
A private tasting of the winners of the world’s largest cheese competition, World Cheese Awards 2022, was held in London…
В Лондоні відбулася закрита дегустація сирів переможців найбільшого в світі сирного конкурсу World Cheese Awards 2022 для представників британських медіавидань…
In November, ProCheese Academy and Paul Thomas, technical director of the British Academy of Cheese, completed Theory of Professional Cheesemaking”…
У листопаді було завершено безкоштовний навчальний курс для українських сироварів «Теорія професійного сироваріння» від ProCheese Академії та Пола Томаса —…
On November 16, a press conference was held in Kyiv on the topic “Behind the scenes of the World Cheese…
16.11 в Києві відбулася пресконференція на тему «За лаштунками World Cheese Awards: Україна вперше нанесена на сирну карту світу». Організатори…
Cheeses of Ukrainian producers have collected many positive reviews and hundreds of emotions from representatives of international companies and world-class…
Ardis Group — українська структурована група компаній, що має 23-річний досвід імпорту та виробництва сирів під власним монобрендом Lel’. 17…