ProCheese Customizing
послуга по створенню унікальних естетичних сирних просторів з особливою атмосферою і налагодження процесів роботи з сиром для підвищення прибутковості категорії
Для кого
Для всіх у кого є сирна вітрина.
Торгові мережі України
Cпеціалізованні сирні магазини
Ресторани з сирними вітринами
Крафтові зони
Для чого
Створення особливого сирного простору
Збільшення товарообігу
Зменшення списання та повернення продукту
Покращення обслуговування клієнта
Оптимізація процесів по роботі з сиром
Для кого
- Для всіх у кого є сирна вітрина.
- Торгові мережі України
- Спеціальні сирні магазини
- Ресторани з сирними вітринами
- Крафтові зони
- Сирні івенти
Для чого
- Збільшення товарообігу на +20%
- Зменшення списання/повернення продукту зменшити на 30%?
- Естетичний вигляд вітрини
- Оптимізація процесів по роботі з сиром
Етапи ProCheese Customizing
1
Аудит
2
Стратегія
3
Навчання в ProCheeseAcademy
4
Пропозиція професійного сирного інвентаря
5
Оформлення сирного простору
6
Пост Аудит
Кейс “сирний простір ашан”
Дивитись відео
0
Реалізованих проекти
+
0
%
Товарообіг
+
0
%
Дохід
-
0
%
Списання
Результат
У результаті проведення чизкастомайзингу:
• змінився як зовнішній, так і внутрішній вигляд вітрини. Ми значно розширили асортимент сиру та розробили стандарти викладки;
• продавці отримали знання, які допомагають їм легше орієнтуватися у великий кількості сирів та допомогти зробити вибір покупцю. Один зі студентів отримав бронзу на конкурсі чизмонгерів на Фестивалі сирного мистецтва ProCheese Awards;
• товарообіг у категорії імпортних сирів виріс на 20%, виручка зросла за рік на 40%;
• зменшилося списання продуктів на 30%.