10 травня — святкують День матері. Але раптом через це онлайн життя ви забудете підготуватись до свята? Ми не можемо цього допустити, тому підготували завчасно рецепт ніжного чизкейку.
Його можна зробити завчасно, і без зайвих зусиль. Тож давайте вітати наших коханих, найкращих, найдорожчих матусь красиво і смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ
- пісочного печива/бісквіту ………………………………………………… 150 г
- вершкового масла …………………………………………………………….. 50 г
- сир Філадельфія …………………………………………. 2 шт ( по 175 г)
- яйця ………………………………………………………………………………….. 4 шт
- борошна …………………………………………………………………………… 40 г
- сметани ………………………………………………………………………….. 200 г
- цукрової пудри …………………………………………………………………. 180 г
- лимонного соку ………………………………………………………………. 2 ст. л.
ПРИГОТУВАННЯ
45 хвилин + час на охолодження
-
Подрібніть печиво в дрібну крихту. Змішайте з розтопленим маслом.
Сформуйте основу з бортиками у роз’ємній формі (Ø 24 см). Поставте холонути у морозильну камеру поки готується начинка. -
Змішайте Philadelphia, цукор за допомогою міксера, поки суміш не стане однорідною. Поступово додайте яйця, борошно, лимонний сік, цедру і сметану, добре перемішайте. Перекладіть суміш у форму.
-
Випікайте чізкейк близько години при температурі 170 ° C. Після закінчення часу випічки вимкніть духовку і залиште чізкейк на годину.
-
Наріжте полуницю шматочками. Заливку приготуйте згідно з інструкцією. Прикрасьте охолоджений пиріг. Поставте в холодильник ще на 4 години.
В рецепті використовували:

Сир Філадельфія оригінальна, ТМ Філадельфія, 300г
Свіжий крем сир.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: відсутня.
Текстура сирного тіста: однорідна, кремоподібна, білого кольору.
Аромат: нейтральний.
Смак: вершково-молочний.