10 травня — святкують День матері. Але раптом через це онлайн життя ви забудете підготуватись до свята? Ми не можемо цього допустити, тому підготували завчасно рецепт ніжного чизкейку.

Його можна зробити завчасно, і без зайвих зусиль. Тож давайте вітати наших коханих, найкращих, найдорожчих матусь красиво і смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • пісочного печива/бісквіту ………………………………………………… 150 г
  • вершкового масла …………………………………………………………….. 50 г
  • сир Філадельфія …………………………………………. 2 шт ( по 175 г)
  • яйця ………………………………………………………………………………….. 4 шт
  • борошна …………………………………………………………………………… 40 г
  • сметани ………………………………………………………………………….. 200 г
  • цукрової пудри …………………………………………………………………. 180 г
  • лимонного соку ………………………………………………………………. 2 ст. л.

ПРИГОТУВАННЯ

45 хвилин + час на охолодження

  1. Подрібніть печиво в дрібну крихту. Змішайте з розтопленим маслом. 
    Сформуйте основу з бортиками у роз’ємній формі (Ø 24 см). Поставте холонути у морозильну камеру поки готується начинка.

  2. Змішайте Philadelphia, цукор за допомогою міксера, поки суміш не стане однорідною. Поступово додайте яйця, борошно, лимонний сік, цедру і сметану, добре перемішайте. Перекладіть суміш у форму.

  3. Випікайте чізкейк близько години при температурі 170 ° C. Після закінчення часу випічки вимкніть духовку і залиште чізкейк на годину.

  4. Наріжте полуницю шматочками. Заливку приготуйте згідно з інструкцією. Прикрасьте охолоджений пиріг. Поставте в холодильник ще на 4 години.

В рецепті використовували:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *