Рецепт

Рецепт до Дня матері: Чізкейк з полуницею

10 травня — святкують День матері. Але раптом через це онлайн життя ви забудете підготуватись до свята? Ми не можемо цього допустити, тому підготували завчасно рецепт ніжного чизкейку. Його можна зробити завчасно, і без зайвих зусиль. Тож давайте вітати наших коханих, найкращих, найдорожчих матусь красиво і смачно!

Салат підійде для обіду, вечері та навіть сніданку!
ІНГРЕДІЄНТИ
на 12 порцій
пісочного печива/бісквіту
150 г
вершкового масла
50 г
крем-сиру Philadelphia Original
2 шт ( по 175 г)
яйця
4 шт
борошна
40 г
сметани
200 г
цукрової пудри
180 г
лимонного соку
2 ст. л.
полуниця і заливка
для декору.
ПРИГОТУВАННЯ
45 хвилин + час на охолодження
1
Подрібніть печиво в дрібну крихту. Змішайте з розтопленим маслом.
Сформуйте основу з бортиками у роз'ємній формі (Ø 24 см). Поставте холонути у морозильну камеру поки готується начинка.
2
Змішайте Philadelphia, цукор за допомогою міксера, поки суміш не стане однорідною. Поступово додайте яйця, борошно, лимонний сік, цедру і сметану, добре перемішайте. Перекладіть суміш у форму.
3
Випікайте чізкейк близько години при температурі 170 ° C. Після закінчення часу випічки вимкніть духовку і залиште чізкейк на годину.
4
Наріжте полуницю шматочками. Заливку приготуйте згідно з інструкцією. Прикрасьте охолоджений пиріг. Поставте в холодильник ще на 4 години.

Похожие статьи
Хочете бути в курсі нових подій?
Підпишіться на нас у соцмережах!