Чизмонгер

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sit dui amet, faucibus felis urna. At odio pellentesque varius euismod. Bibendum faucibus eget praesent et imperdiet.

Про курс

Дивитись відео

0
Дні
0
Годин
0
Сирів
0
Інтерактива

Для кого

Для працівників сирних відділів, для менеджерів сирної категорії

Результат

  • Менші списання
  • збільшення продажів
  • збільшення середнього чеку
  • вищу якість обслуговування клієнтів
  • професійне консультування

Програма

  • Основи: що таке сир;
  • Основні етапи виробництва та на що вони впливають;
  • Класифікація сирів, як основа формування сирного простору;
  • Інструментарій для роботи з сиром;
  • Правила пакування сиру;
  • Правила формування сирного плато;
  • Що таке органолептика і навіщо вона;
  • Поєднання продуктів.

Оксана Чернова

  • Тренерка у ProCheese Academy
  • Дипломована сирна експертка з понад 10-ти річним досвідом роботи з сиром та професійною кулінарією
  • Гастромандрівниця та дослідниця сирної культури
  • Авторка та натхненниця ProCheese Community

2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE – базовий курс французької кухні
2013 – INSTITUTE ICIF – Italian culinary institute for Foringers
2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
2018 – фундаментальний курс – сирний експерт та аффінаж сирів у французькій Академії Mons
2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу- «Сирознавець» від французької Академії Mons

Відгуки

  • Лариса Соловей, чизмонгер

    магазин Пармезан

    Лариса Соловей, чизмонгер

    Як можна описати захоплення?
    Вже пройшло два місяці з того часу коли наш колектив відвідав навчання .
    Всім запам'ятався командний дух(smiley)
    Для мене особисто дуже важливо коли люди займаються справою,професійно, отримують від того задоволення.
    Дуже сподобався майстер клас від Грегорі.
    Було цікаво спостерігати,як саме він працює з сиром.Можливості побувати в Європі в сирних крамницях в на немає.
    Дуже важливо проводити такі навчання - вплине на якість обслуговування.
    Ще раз дякую всім хто доклав багато зусиль , академії ProCheese,нашому керівництву !
    Ємоції,які я отримала від участі у конкурсі Чизмонгера неперевершені !
    Завдяки ваші команді все пройшло на вищому рівні. Такі ємоції, відчуття задоволення (які ми переживаємо дуже рідко).

  • Марина Крутофіст, чизмонгер

    art'o'food

    Марина Крутофіст, чизмонгер

    Хочу поділитись своїми враженнями від навчання по програмі "Чизмонгер". В першу чергу хочу відмітити, що я йшла на програму з конкретною метою, а саме, вдосконалити свої знання у загальному про сир і дізнатись (навчитись), як правильно працювати з цим продуктом. Чи отримала я те, за чим йшла? Так, однозначно! Після 3-х денного навчання, я залишилась максимально задоволеною і сповненою новими знаннями і вміннями.
    Після навчання я, як продавець - консультант зуміла правильно застосувати отримані знання на практиці (у роботі). Набагато легше стало налагоджувати контакт з покупцем, так як, я впевненіше і, що саме головне правильно і доступно можу подати інформацію про продукт людям. Що дуже важливо, правильно зберігати сир і тим самим уникнути великих списань.
    Ще хочу окремо відмітити, що атмосфера і енергетика у академії ProCheese максимально позитивна, благосприятлива і направлена на успіх. Окремо вдячна Оксані Черновій за доступно і професійно подану інформацію і взагалі кожному, хто брав участь у навчанні. Ви дійсно професіонали своєї справи!

Фото і відео

Щодо участі у навчальних програмах, будь ласка, звертайтеся:

Дар’я Смірних