Чизмонгер
Про курс


Дивитись відео
продегустуємо
Для кого
Для працівників сирних відділів,
для менеджерів сирної категорії,
для керівників спеціалізованих магазинів
Результат
- Менші списання
- збільшення продажів
- збільшення середнього чеку
- вища якість обслуговування клієнтів
- професійне консультування
Програма
- Основи: що таке сир;
- Основні етапи виробництва та на що вони впливають;
Класифікація сирів, як основа формування сирного простору (розбираючи класифікацію, учасники дегустують більше 20 видів сирів);
Інструментарій для роботи з сиром;
- Правила нарізання та пакування сиру;
- Правила формування сирного плато;
- Що таке органолептика і навіщо вона;
- Поєднання продуктів;
- Комунікація з клієнтом;
- Робота з вітриною.

Оксана Чернова
Тренерка та авторка програм у ProCheese Академії
- Дипломована сирна експертка з понад 10-ти річним досвідом роботи з сиром та професійною кулінарією
- Членкиня міжнародного журі на World Cheese Awards
- Одна із засновниць фестивалю ProCheese Awards
- Гастромандрівниця та дослідниця сирної культури
- Авторка та натхненниця ProCheese Community
2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE – базовий курс французької кухні
2013 – INSTITUTE ICIF – Italian culinary institute for Foringers
2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
2018 – фундаментальний курс – сирний експерт та аффінаж сирів у французькій Академії Mons
2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу- «Сирознавець» від французької Академії Mons
Відгуки
-
магазин Пармезан
Лариса Соловей, чизмонгер
Як можна описати захоплення?
Вже пройшло два місяці з того часу коли наш колектив відвідав навчання .
Всім запам'ятався командний дух(smiley)
Для мене особисто дуже важливо коли люди займаються справою,професійно, отримують від того задоволення.
Дуже сподобався майстер клас від Грегорі.
Було цікаво спостерігати,як саме він працює з сиром.Можливості побувати в Європі в сирних крамницях в на немає.
Дуже важливо проводити такі навчання - вплине на якість обслуговування.
Ще раз дякую всім хто доклав багато зусиль , академії ProCheese,нашому керівництву !
Ємоції,які я отримала від участі у конкурсі Чизмонгера неперевершені !
Завдяки ваші команді все пройшло на вищому рівні. Такі ємоції, відчуття задоволення (які ми переживаємо дуже рідко). -
art'o'food
Марина Крутофіст, чизмонгер
Хочу поділитись своїми враженнями від навчання по програмі "Чизмонгер". В першу чергу хочу відмітити, що я йшла на програму з конкретною метою, а саме, вдосконалити свої знання у загальному про сир і дізнатись (навчитись), як правильно працювати з цим продуктом. Чи отримала я те, за чим йшла? Так, однозначно! Після 3-х денного навчання, я залишилась максимально задоволеною і сповненою новими знаннями і вміннями.
Після навчання я, як продавець - консультант зуміла правильно застосувати отримані знання на практиці (у роботі). Набагато легше стало налагоджувати контакт з покупцем, так як, я впевненіше і, що саме головне правильно і доступно можу подати інформацію про продукт людям. Що дуже важливо, правильно зберігати сир і тим самим уникнути великих списань.
Ще хочу окремо відмітити, що атмосфера і енергетика у академії ProCheese максимально позитивна, благосприятлива і направлена на успіх. Окремо вдячна Оксані Черновій за доступно і професійно подану інформацію і взагалі кожному, хто брав участь у навчанні. Ви дійсно професіонали своєї справи!
Фото і відео




Залишити заявку на чизмонгера
Заповніть контактну форму нижче, і наші менеджери зв’яжуться з вами
Щодо участі у навчальних програмах, будь ласка, звертайтеся:

Олександра Сидоренко
FAQ
Залиште, будь ласка, свої контакти поштою на academy@procheese.com.ua або Viber, Telegram за телефоном +38 (093) 514-11-07, і наш менеджер повідомить вас про наступний набір на програму.
Так, ви отримаєте сертифікат від ProCheese Академії про проходження модулю “Чизмонгер”. Академія ProCheese має актедитацію від Mons Formation – https://www.mons-formation.com/ французького центру професійного розвитку по афінажу та продажу молочних продуктів.