Сирна подорож Оксани Чернової та команди ProCheese у Буковель: приготування Раклету. Серія 2
Зима в Карпатах – це насамперед автентичні гірські страви. Ми вирішили приготувати одну з найсмачніших – швейцарський Раклет.
Зима в Карпатах – це насамперед автентичні гірські страви. Ми вирішили приготувати одну з найсмачніших – швейцарський Раклет.
Як виготовляється унікальний гуцульський сир? Що таке будз та як виглядає Буковельський зимовий ярмарок?
Експертка ProCheese Оксана Чернова вирішила перевірити на собі, що таке подорож сирним потягом та відправилась до Швейцарських Альп. Своїми враження…
Ах, Амстердам! У кожного напевно це місто викликає свої асоціації і, можливо, навіть спогади. Я була там вперше, і хотіла…
Тремчу, як дитина у передчутті перегляду улюбленого мультфільму!Здається мені, що я бачила еталон…Хоча кажуть, що у світі немає нічого ідеального.