CategoriesCheese Travel, Cheese Рецепти

Сирна подорож Оксани Чернової та команди ProCheese у Буковель: приготування Раклету. Серія 2

Зима в Карпатах – це насамперед автентичні гірські страви. Ми вирішили приготувати одну з найсмачніших – швейцарський Раклет.

CategoriesCheese Travel

Сирна подорож Оксани Чернової та команди ProCheese у Буковель. Серія 1

Як виготовляється унікальний гуцульський сир? Що таке будз та як виглядає Буковельський зимовий ярмарок?

CategoriesCheese Travel

Досліджуємо цікаве у світі сирів: що таке сирний потяг

Експертка ProCheese Оксана Чернова вирішила перевірити на собі, що таке подорож сирним потягом та відправилась до Швейцарських Альп. Своїми враження…

CategoriesCheese Travel

Сирний Амстердам

Ах, Амстердам! У кожного напевно це місто викликає свої асоціації і, можливо, навіть спогади. Я була там вперше, і хотіла…

CategoriesCheese Travel

Про Philadelphia

Тремчу, як дитина у передчутті перегляду улюбленого мультфільму!Здається мені, що я бачила еталон…Хоча кажуть, що у світі немає нічого ідеального.