Цікавий своїми інгредієнтами, цей салат можна приготувати досить швидко, а з’їсти ще швидше.
Користь шпинату відома всім, але частіше листя піддають термічній обробці. У цьому рецепті свіже листя хрустке, смак шпинату чудово розкривається у поєднанні з авокадо, копчена курка та козячий сир надають особливих акцентів.
ІНГРЕДІЄНТИ
на дві персони
- Зернистий козячий сир зернистий ТМ Bettine …………………………………… 1 упаковка
- філе копченої курки ………………………………………………………… 150 г
- свіже листя шпинату ……………………………………………………… 100 г
- томати чері ……………………………………………………………………… 5-8 шт
- кукурудза ………………………………………………………………………… 75 г
- авокадо …………………………………………………………………………… 1 шт
- смажені кедрові горішки ………………………………………………… 2 ст.л.
- сіль та перець …………………………………………………………………. за смаком
- оливкова олія для заправки.
ПРИГОТУВАННЯ
15 хвилин
-
Листя шпинату промити холодною водою. Добре просушити, викласти на тарілку.
-
Помідори розрізати навпіл та викласти на листя. Зверху рівномірно розкласти кукурудзяні зернятка.
-
Копчене куряче філе потрібно нарізати смужками, а авокадо почистити, звільнити від кісточки та нарізати скибочками. Порізані інгредієнти викласти зверху кукурудзи.
-
Тепер розкладаємо кульки козячого сиру, кедрові горішки.
-
Залишилося додати сіль та перець (обов’язково свіжозмелений!) та полити оливковою олією.
ПОРАДА: такий салат можна зробити з медово-гірчичною заправкою, а кедрові горіхи легко замінити мигдальними пластівцями.
ProCheese бажає вам смачних творчих експериментів!