Цікавий своїми інгредієнтами, цей салат можна приготувати досить швидко, а з’їсти ще швидше.

Користь шпинату відома всім, але частіше листя піддають термічній обробці. У цьому рецепті свіже листя хрустке, смак шпинату чудово розкривається у поєднанні з авокадо, копчена курка та козячий сир надають особливих акцентів.

ІНГРЕДІЄНТИ

на дві персони

  • Козячий сир зернистий ТМ Bettine …………………………………… 1 упаковка
  • філе копченої курки ………………………………………………………… 150 г
  • свіже листя шпинату ……………………………………………………… 100 г
  • томати чері ……………………………………………………………………… 5-8 шт
  • кукурудза ………………………………………………………………………… 75 г
  • авокадо …………………………………………………………………………… 1 шт
  • смажені кедрові горішки ………………………………………………… 2 ст.л.
  • сіль та перець …………………………………………………………………. за смаком
  • оливкова олія для заправки.

ПРИГОТУВАННЯ

15 хвилин

  1. Листя шпинату промити холодною водою. Добре просушити, викласти на тарілку.

  2. Помідори розрізати навпіл та викласти на листя. Зверху рівномірно розкласти кукурудзяні зернятка.

  3. Копчене куряче філе потрібно нарізати смужками, а авокадо почистити, звільнити від кісточки та нарізати скибочками. Порізані інгредієнти викласти зверху кукурудзи.

  4. Тепер розкладаємо кульки козячого сиру, кедрові горішки.

  5. Залишилося додати сіль та перець (обов’язково свіжозмелений!) та полити оливковою олією.

ПОРАДА: такий салат можна зробити з медово-гірчичною заправкою, а кедрові горіхи легко замінити мигдальними пластівцями.

ProCheese бажає вам смачних творчих експериментів!

У РЕЦЕПТІ ВИКОРИСТОВУВАЛИ:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *