Рецепт

Салат зі шпинату з козячим сиром, авокадо та копченою куркою

Цікавий своїми інгредієнтами, цей салат можна приготувати досить швидко, а з'їсти ще швидше.
Користь шпинату відома всім, але частіше листя піддають термічній обробці. У цьому рецепті свіже листя хрустке, смак шпинату чудово розкривається у поєднанні з авокадо, копчена курка та козячий сир надають особливих акцентів.

ІНГРЕДІЄНТИ
на дві персони
філе копченої курки
150 г
свіже листя шпинату
100 г
томати чері
5-8 шт
кукурудза
75 г
авокадо
1 шт
смажені кедрові горішки
2 ст.л.
сіль та перець
за смаком
оливкова олія
для заправки.
Салат підійде для обіду, вечері та навіть сніданку!
Салат підійде для обіду, вечері та навіть сніданку!
ПРИГОТУВАННЯ
15 хвилин
1
Листя шпинату промити холодною водою. Добре просушити, викласти на тарілку.
2
Помідори розрізати навпіл та викласти на листя. Зверху рівномірно розкласти кукурудзяні зернятка.
3
Копчене куряче філе потрібно нарізати смужками, а авокадо почистити, звільнити від кісточки та нарізати скибочками. Порізані інгредієнти викласти зверху кукурудзи.
4
Тепер розкладаємо кульки козячого сиру, кедрові горішки.
5
Залишилося додати сіль та перець (обов'язково свіжозмелений!) та полити оливковою олією.
ПОРАДА: такий салат можна зробити з медово-гірчичною заправкою, а кедрові горіхи легко замінити мигдальними пластівцями.
ProCheese бажає вам смачних творчих експериментів!

АВТОР
ОКСАНА ЧЕРНОВА
Лектор академії, сирний експерт, ідейний надихач спільноти ProCheese
Похожие статьи
Хочете бути в курсі нових подій?
Підпишіться на нас у соцмережах!