Не відкладайте цей рецепт одразу, бо готується він дуже просто!
Беремо: листкове тісто, блакитний німецький сир Бергадер Еделпілц, горішки та трохи топленого вершкового масла. Трохи часу — і ваш дім наповниться ніжними ароматами смачної випічки.
ПРИГОТУВАННЯ
60 хвилин
Смачного вам!
І обов’язково спробуйте додати замість Еделпілц італійський сир Грана Падано, він так само відмінно доповнить випічку неймовірним смаком і ароматом.
Сир Грана Падано продатися ще в зручному в тертому вигляді.
В рецепті використовували:

Сир Бергадер Еделпілц 50%, ТМ Бергадер, 100г
М’який сир із блакитною пліснявою.
Молоко: коров’яче пастеризоване.
Скоринка: поверхня сиру сіруватого кольору з темно-зеленим відтінком.
Текстура сирного тіста: крихка, пухка, злегка волога, біло-жовтого кольору.
Аромат: пікантний, насичений, дещо гострий.
Смак: інтенсивно-солоний, досить пряний, завдяки пліснявим культурам.