Безкоштовне навчання для сирних професіоналів
Як правильно працювати з сирами, як продавати більше та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку — ці питання хвилюють багатьох,…
Як правильно працювати з сирами, як продавати більше та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку — ці питання хвилюють багатьох,…
На День любителів сиру експертка спільноти ProCheese Оксана Чернова та молодша тренерка ProCheese Академії Олександра Сидоренко відвідали ефір «Сніданок з…
В Лондоні відбулася закрита дегустація сирів переможців найбільшого в світі сирного конкурсу World Cheese Awards 2022 для представників британських медіавидань…
У листопаді було завершено безкоштовний навчальний курс для українських сироварів «Теорія професійного сироваріння» від ProCheese Академії та Пола Томаса —…
16.11 в Києві відбулася пресконференція на тему «За лаштунками World Cheese Awards: Україна вперше нанесена на сирну карту світу». Організатори…
Ardis Group — українська структурована група компаній, що має 23-річний досвід імпорту та виробництва сирів під власним монобрендом Lel’. 17…
Сири українських виробників зібрали безліч позитивних відгуків та сотні емоцій від представників міжнародних компаній та експертів світового рівня. Враженнями з…
World Cheese Awards — міжнародний сирний конкурс, який проводиться щорічно по всьому світу. Цього року він відбувся у місті Ньюпорт,…
World Cheese Awards — наймасштабніший сирний конкурс в Європі. Цього року на міжнародному сирному конкурсі в Великій Британії вперше взяли…
Цього року, не дивлячись на всі перешкоди та труднощі, міжнародна спільнота познайомиться з різноманіттям сирів від українських виробників у рамках…