CategoriesPro Сир

В кращих традиціях Іспанії: знайомимось з Манчего

Разом з сирною експерткою Оксаною Черновою відкриваємо світ традиційних іспанських сирів. Сьогодні на черзі овечий сир Манчего.

CategoriesPro Сир

Історія походження слова “сир”

«Скажи світу Cheese» — наша фірмова фраза, якою ми зустрічаємо всіх поціновувачів сиру в ProCheese Academy. Та чи цікаво вам,…

CategoriesPro Сир

Відкриваємо Україну через сир

«Відкривай Україну через сир!» — саме цим закликом ми хочемо почати нашу мандрівку та знайомство з 4-ма крафтовими виробниками українського…

CategoriesPro Сир

Тет де Муан – найгарніша сирна квітка

Історія походження швейцарського альпійського сиру Тет де Муан. І огляд спеціального пристрою для нарізання — жироль.

CategoriesPro Сир

Нові рішення: сир + чай

Пропоную розглянути дещо нові для вас смакові відчуття у світі чаю і сиру.

CategoriesPro Сир

Знайомство з сиром Фета

Фета – це м'який свіжий сир, який зазвичай витримується у розсолі. Він не має скоринки та традиційно виготовляється із овечого…