CategoriesСheese Events

Сироварня на вогні і європейський досвід: історія одного сирного виробництва

В рамках підготовки до фестивалю ProCheese Awards, який відбудеться 22-23 травня в КВЦ Парковий, ми вирішили провести серію інтерв’ю з…

CategoriesPro Сир

Що таке Cheesecustomizing (чизкастомайзинг)?

Чискастомайзингом ми називаємо процес, що включає в себе правильний вибір асортименту відносно категорії сирів і у відповідності з розміром вітрини.…

CategoriesPro Сир

Як з’явилися альпійські сири?

Натхненні горами альпійські сири…

CategoriesСheese Events

Рецепт успіху: як українському сиру потрапити на Світовий сирний конкурс World Cheese Awards у 2021?

Міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards — наймасштабніша подія для сироварів (чизмейкерів) з більше ніж 40 країн світу. Але досі…

CategoriesСheese Events

7 питань до Джона Фаренда

У 2022 році в Україні пройде міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards. Для нас це велика честь, нарешті, стати частиною…

CategoriesPro Сир

В кращих традиціях Іспанії: знайомимось з Манчего

Разом з сирною експерткою Оксаною Черновою відкриваємо світ традиційних іспанських сирів. Сьогодні на черзі овечий сир Манчего.