ProCheese Академія — перша в Україні сирна Академія, що готує сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє та акредитована Mons Formation – французьким центром професійного розвитку по афінажу та продажу молочних продуктів.
Модулі

Чизмонгер
Для кого
Для працівників сирних відділів, для менеджерів сирної категорії
Результат
В результаті ви отримаєте: менші списання, збільшення продажів, збільшення середнього чеку, вищу якість обслуговування клієнтів, професійне консультування

Сирний сомельє
Для кого
Для кого: для працівників ресторанної сфери, які бажають знати про сири більше

Корпоративне навчання
Для кого
Для працівників сирних відділів, для менеджерів сирної категорії
Результат
В результаті ви отримаєте: менші списання, збільшення продажів, збільшення середнього чеку, вищу якість обслуговування клієнтів, професійне консультування

Чизлаверс

Чизмонгер
Для кого
Для працівників сирних відділів, для менеджерів сирної категорії
Результат
В результаті ви отримаєте: менші списання, збільшення продажів, збільшення середнього чеку, вищу якість обслуговування клієнтів, професійне консультування
Опис програми
- Основи: що таке сир;
- Основні етапи виробництва та на що вони впливають;
- Класифікація сирів, як основа формування сирного простору;
- Класифікація сирів, як основа формування сирного простору;
- Правила пакування сиру;
- Правила формування сирного плато;
- Що таке органолептика і навіщо вона;
- Поєднання продуктів.

Програми для любителів сиру
Друже, зачекай. Для тебе вже готується крута навчальна програма. Залиш заявку, ми повідомимо тебе першим про запуск
Тренери

Оксана Чернова
- Тренерка у ProCheese Academy
- Дипломована сирна експертка з понад 10-ти річним досвідом роботи з сиром та професійною кулінарією
- Гастромандрівниця та дослідниця сирної культури
Освіта
2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE – базовий курс французької кухні
2013 – INSTITUTE ICIF – Italian culinary institute for Foringers
2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
2018 – фундаментальний курс – сирний експерт та аффінаж сирів у французькій Академії Mons
2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу- «Сирознавець» від французької Академії Mons

Олександра Сидоренко
Помічниця тренера ProCheese Academy
Консультація

Оксана Чернова
- Тренерка у ProCheese Academy
- Дипломована сирна експертка з понад 10-ти річним досвідом роботи з сиром та професійною кулінарією
- Гастромандрівниця та дослідниця сирної культури
- Авторка та натхненниця ProCheese Community
2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE – базовий курс французької кухні
2013 – INSTITUTE ICIF – Italian culinary institute for Foringers
2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
2018 – фундаментальний курс – сирний експерт та аффінаж сирів у французькій Академії Mons
2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу- «Сирознавець» від французької Академії Mons
Відгуки
Фото і відео




















Щодо участі у навчальних програмах, будь ласка, звертайтеся:
