ProCheese Академія — перша в Україні сирна Академія, що готує сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє та акредитована Mons Formation – французьким центром професійного розвитку по афінажу та продажу молочних продуктів.

Модулі

Чизмонгер

Для кого

Для працівників сирних відділів, для менеджерів сирної категорії

Результат

В результаті ви отримаєте: менші списання, збільшення продажів, збільшення середнього чеку, вищу якість обслуговування клієнтів, професійне консультування

Сирний сомельє

Для кого

Для кого: для працівників ресторанної сфери, які бажають знати про сири більше

Корпоративне навчання

Для кого

Для працівників сирних відділів, для менеджерів сирної категорії

Результат

В результаті ви отримаєте: менші списання, збільшення продажів, збільшення середнього чеку, вищу якість обслуговування клієнтів, професійне консультування

Чизлаверс

Модулі з міжнародними експертами

Слідкуйте за новинами

0
Дні
0
Годин
0 +
Сирів
0
Інтерактива

Чизмонгер

Для кого

Для працівників сирних відділів, для менеджерів сирної категорії

Результат

В результаті ви отримаєте: менші списання, збільшення продажів, збільшення середнього чеку, вищу якість обслуговування клієнтів, професійне консультування

Опис програми

  • Основи: що таке сир;
  • Основні етапи виробництва та на що вони впливають;
  • Класифікація сирів, як основа формування сирного простору;
  • Класифікація сирів, як основа формування сирного простору;
  • Правила пакування сиру;
  • Правила формування сирного плато;
  • Що таке органолептика і навіщо вона;
  • Поєднання продуктів.

Чизсомельє

Опис програми

  • Класифікація сирів;
  • Дефектологія;
  • Фудпейринг;
  • Сторітейлінг.

Програми для любителів сиру

Друже, зачекай. Для тебе вже готується крута навчальна програма. Залиш заявку, ми повідомимо тебе першим про запуск

Тренери

Оксана Чернова

  • Тренерка у ProCheese Academy
  • Дипломована сирна експертка з понад 10-ти річним досвідом роботи з сиром та професійною кулінарією
  • Гастромандрівниця та дослідниця сирної культури

Освіта

2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE – базовий курс французької кухні
2013 – INSTITUTE ICIF – Italian culinary institute for Foringers
2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
2018 – фундаментальний курс – сирний експерт та аффінаж сирів у французькій Академії Mons
2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу- «Сирознавець» від французької Академії Mons

Олександра Сидоренко

Помічниця тренера ProCheese Academy

Консультація

Оксана Чернова

  • Тренерка у ProCheese Academy
  • Дипломована сирна експертка з понад 10-ти річним досвідом роботи з сиром та професійною кулінарією
  • Гастромандрівниця та дослідниця сирної культури
  • Авторка та натхненниця ProCheese Community

2012 – INSTITUTE PAUL BOCUSE – базовий курс французької кухні
2013 – INSTITUTE ICIF – Italian culinary institute for Foringers
2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника BERGADER ТА ГОЛАНДСЬКОГО UNIEKAAS
2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії THE ACADEMIE OPUS CASEUS по афінажу сирів, для сирних знавців
2018 – фундаментальний курс – сирний експерт та аффінаж сирів у французькій Академії Mons
2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу- «Сирознавець» від французької Академії Mons

Відгуки

Фото і відео

Щодо участі у навчальних програмах, будь ласка, звертайтеся:

Олександра Сидоренко