Саме сніданок задає настрій цілому дню. Пропонуємо урізноманітнити ранкову трапезу і ділимося простими швидкими рецептами смачних страв з ніжним крем-сиром. Philadelphia доповнить будь-яку страву, надасть особливого вершкового смаку і допоможе створити неперевершений сніданок.

Ділимось крутими ідеями швидких і простих сніданків з Philadelphia, які неодмінно сподобаються. Читайте, обирайте свій улюблений рецепт і готуйте смачні сніданки — у вас все вийде!

ЯГІДНИЙ СМУЗІ БОУЛ З БЕЗЛАКТОЗНИМ ВЕРШКОВИМ СИРОМ PHILADELPHIA

Безлактозна Філадельфія підійде для тих, хто має непереносимість лактози. Під час його виготовлення в коров’яче молоко додають фермент, який знищує лактозу, але смак сиру залишається ніжним, вершковим і смачним. Спробуйте приготувати смузі боул з безлактозним сиром, цей швидкий сніданок здивує і стане одним з найулюбленіших. Збийте в блендері вівсянку, малину, полуницю, банан, молоко і кленовий сироп. Додайте декілька ложок безлактозного вершкового сиру Philadelphia і прикрасьте насінням, ягодами.

СОЛОНІ МАФІНИ З ОВОЧЕВОЮ
PHILADELPHIA

Пікантний крем-сир Philadelphia з овочами має насичений смак, що доповнить будь-який сніданок, від якого важко втриматись. Ділимось дійсно незвичним швидким рецептом солоних мафінів з Philadelphia з цибулею, перцем і кропом:

Змішайте міксером 4 яйця, упаковку овочевого крем-сиру Philadelphia, потім додай дрібно нарізаний бекон і шпинат. Готову суміш потрібно розкласти по формочках, попередньо змащених олією, та залишитись запікати протягом 20 хвилин до готовності.

Мафіни можна додатково прикрасити крем-сиром і овочами. Подавайте не лише на сніданок, а й пригощайте друзів. Більше рецептів закусок знайдете в статті “Ідеї вершкових закусок, що вразять друзів і близьких”.

 

БЕЛЬГІЙСЬКІ ВАФЛІ З ШОКОЛАДНИМ КРЕМ-СИРОМ PHILADELPHIA MILKA

Коли душа просить солоделького з самого ранку, діставайте сир Філадельфія Мілка і починайте готувати. Philadelphia з шоколадом Milka має кремоподібну консистенцію та солодкий смак, який пасує до тостів, круасанів, печива, чіабати.

Для приготування бельгійських вафель з Philadelphia Milka опустіть тост у молоко з цукром і корицею, потім підсмажте з обох боків до хрусткої скоринки на сковорідці або вафельниці. Найважливіший етап – щедро намастіть тост крем-сиром Philadelphia Milka! Для яскравішого смаку додайте полуницю або інші ягоди і прикрасьте фундуком.

Більше десертів знаходь у статті “Ідеї чізкейків з Philadelphia, які можна приготувати за 30 хвилин”.

Зовсім не важливо, який смак вершкового сиру Philadelphia ви оберете, адже цей універсальний сир буде пасувати до будь-якого сніданку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *